Wij hebben heerlijke gerechten, die wij voor alle gelegenheden serveren. Bij onze voorgerechten en soepen zijn broodjes en botertjes voorzien. Personeel kan voorzien worden.
Leg ons meteen vast
Voor onze traiteurdienst in Halle (feesten, buffetten, barbecues, enz. ...) kan u gewoon hieronder al een kijkje nemen en eventueel contact opnemen met David De Munter, +32 474 840 696 of mailen naar info@traiteurdaviddemunter.be
Hapjes
Deze prijzen zijn geldig indien er nog hoofdgerecht genomen wordt (anders + € 0,20/st) |
|
Lookbroodje (natuur / met kaas / met kaas & ham) | € 0,80 / € 0,90 / 1,00 |
Warm soepje | € 1,00 |
Carpaccio | € 1,20 |
Spaanse tortilla | € 1,00 |
Spekrolletjes met dadel | € 1,00 |
Ham/meloen | € 1,40 |
Quiche | € 1,00 |
Miniloempia | € 1,00 |
Kippenboutje | € 1,00 |
Kippenboutje 'oosters' | € 1,10 |
Mini worstenbroodje | € 1,00 |
Mini pizza baguette | € 1,00 |
Garnalencocktail | € 2,20 |
Cocktailprikkers met Chorizo en Serranoham | € 1,00 |
Mini Croque | € 1,00 |
Rillette van gerookte makreel | € 1,20 |
Spiesje met merguez | € 1,20 |
Kerstomaatje met tonijn / garnaaltjes | € 1,00 / € 1,30 |
Haringtartaar met zongedroogde tomaat en lente-ui | € 1,20 |
Hespenrolletje met paprika en kruidenkaas (gerookte zalm i.p.v. hesp) | € 1,25 / € 1,50 |
Potje huisgemaakte vissla | € 1,30 |
Satéprikkers (varken of kalkoen) | € 1,60 |
Scampi in ham | € 1,60 |
Staartvis met paprikacoulis | € 1,80 |
Spiesje van gerookte vis en fruit | € 3,50 |
Abrikoos met krab | € 1,70 |
Koude voorgerechten
Perzik met tonijn, slaatje | € 12,00 |
Tomaat met grijze garnaaltjes, slaatje | € 14,50 |
Garnalencocktail | € 14,50 |
Slaatje van geroosterde snippers kip, feta, tomatensausje | € 12,00 |
Slaatje van deegwaren met ham en meloen | € 12,50 |
Salade Niçoise | € 12,00 |
Noorse visschotel | € 15,50 |
Ballontine van zeetong en zalm met groene boontjes en saffraansaus | € 18,00 |
Vitello Tonnato ( kalfsvlees met tonijnsaus) | € 13,50 |
Rundercarpaccio met rucola en parmezaan | € 12,00 |
Pavé van zalm met frisse groentjes, kruidensausje | € 14,00 |
Verrassingspakje van gerookte zalm, heilbot, appel en garnaaltjes | € 15,00 |
Meloen met Parmaham | € 12,00 |
Rode tonijn met gekonfijte paprika's, tapenade en parmezankrul | € 17,50 |
Soepen
Tomatenroomsoep / met balletjes | € 3,00 / € 3,50 |
Courgetteroomsoep | € 3,00 |
Kervelroomsoep | € 3,00 |
Pompoencrème / met spekjes | € 3,00 / € 3,50 |
Erwtrencrème / met spekjes | € 3,00 / € 3,50 |
Bloemkoolroomsoep | € 3,00 |
Broccoliroomsoep | € 3,00 |
Witloofroomsoep / met spekjes / met garnaaltjes | € 3,00 / € 3,50 / € 4,00 |
Paprika / bloemkoolsoep met mascarpone | € 3,50 |
Pittige maissoep met koriander | € 3,50 |
Champignoncrème | € 3,20 |
Aspergeroomsoep / met gerookte zalm | € 3,50 / € 4,50 |
Waterkersroom / met garnaaltjes | € 3,50 / € 4,50 |
Garnalenbisque | € 6,50 |
Kippensoepje | € 3,50 |
Warme voorgerechten
Er kan ook nog gekozen worden bij de hoofdgerechten vis, dat dan als voorgerecht gegeven wordt. |
|
Koninginnehapje | € 12,00 |
Huisgemaakte kaaskroketten, slaatje | € 12,00 |
Huisgemaakte garnaalkroketten | € 15,00 |
Printanière van groenten met schijfje krokante zalm en lauwe vinaigrette | € 15,50 |
Goujonettes van goudbrasem ( gepaneerde reepjes) met sla en tomatensaus | € 14,50 |
Gebakken kwartel op preinestje met portosausje | € 14,50 |
Kabeljauw op Vlaamse wijze | € 15,50 |
Scampi (7st) look, lookroom, diabolique, Italiaans of maison | € 14,50 |
Roulade van zeetong, zalm en spinazie | € 18,00 |
St.Jacobsvruchten (3st) op een bedje van spinazie | € 18,50 |
Vispannetje | € 16,50 |
Hoofdgerechten Vis
Gerechten | VG of HG |
Pladijs met groententorentje en tomatencoulis | € 13,00 / € 21,00 |
Gebakken zalmlapje met kervelboter en mazagran van groenten | € 15,50 / € 23,00 |
Geroosterde zeebarbeel met 2 kleuren paprikasausjes | € 14,00 / € 23,00 |
Gebakken roodbaars met salie, slaatje van aardappel, prei, shiitake en rucola | € 15,00 / € 23,00 |
Op vel gebakken zeebaars op bedje van aardappelen, witloof en spekjes en een lauwe vinaigrette met balsamico en geurige oliën | € 15,00 / € 23,00 |
Kabeljauw in kaasjasje met stamppot van knolselderij | € 15,50 / € 23,50 |
Geroosterde tonijnsteaks met een sausje van kappertjes | € 17,50 / € 27,50 |
Staartvisnootjes met kervel en tomatenblokjes | € 17.50 / € 27.50 |
Staartvismedaillons in een jasje van spek en een dillesausje | € 18,00 / € 28,00 |
Zeetong gevuld met jonge prei en garnalen | € 18,50 / € 28,50 |
Tarbot met een sausje van fijne kruiden en garnaaltjes | € 22,00 / € 32,00 |
Hoofdgerechten Vlees
Indien geen groenten vermeld is er keuze tussen een slaatje of warme groenten. Aardappelbereiding naar wens : kroketjes, gratin, gebakken patatjes, pommes duchesse, ... De prijzen zijn BTW inclusief, zonder bediening. Bediening kan aan € 23/uur per hulp. |
|
Gebakken varkensmedaillon met bundeltje groene boontjes en tian van zuiderse groenten | € 19,00 |
Kalkoenfilet met veenbessen- of champignonroomsaus | € 18,50 |
Mozaïek van kippenborstfilet ( 3 stukjes met elk een ander sausje) | € 18,50 |
Varkenshaasje met mosterd-, peper-, dragon-, jager- of champignonsausje | € 18,50 |
Varkenshaasje met Ardense ham in abdijbier | € 19,50 |
Speenvarkenfilet met mosterd-, peper- of champignonsausje | € 21,00 |
Tournedos met champignons en paprika | € 22,00 |
Eendeborst a l'orange of met honingsausje | € 22,00 |
Parelhoenfilet met peterselieroomsaus ( of champignonroomsaus of met druiven) | € 23,50 |
Kalfsmedaillon met sausje van oesterzwammen ( of champignonroom-, dragon- of jagersaus) | € 23,00 |
Geroosterd lamsnootje met ratatouille Niçoise | € 28,00 |
Schotels
Zalm 'Belle Vue' gegarneerd met tomaat/garnaal, perzik/tonijn, gerookte zalm, gerookte heilbot en gamba's + brood en boterkes ( min. 10 pers.) | € 25,00/p |
Zeevruchtenschotel (kreeft, gamba's, langoustine, kreukels, krab, mosselen, garnalen, oesters, wulken ( vanaf 2 p., per 2 personen te bestellen) + brood en boterkes | € 65/p. |
Kaasschotel 'dessert' met fruit en noten inclusief brood en boter ( +/- 100g/p, vanaf 6 personen) | € 7,00/p |
Kaasschotel 'hoofgerecht' met fruit en noten inclusief brood en boter ( +/- 200g/p, vanaf 4 personen) | € 14,00/p |
Koud Buffet ( vanaf 15p)
Salades of groenten natuur ( 10 uit te kiezen) | |
Midden oosterse salade (kikkererwten, wortel, lente-ui, komkommer, paprika) | |
Taboulé (couscous) | |
Aardappelsla | |
Koolsla (witte kool en wortel, zoetzuur) | |
Rode koolsla | |
Groene boontjessla | |
Hongaarse boontjessla | |
Walldorfsalade (knolselder, appel, okkernoten) | |
Bloemkool/broccolisalade met feta | |
Lakmésalade (rijst met paprika en tomaat) | |
Komkommer natuur | |
Komkommersalade | |
Tomaat met ui in lichte vinaigrette | |
Geraspte wortel | |
Geraspte knolselder met limoen | |
Tomaat met mozzarella en basilicum | |
Pittige pastasalade met kip | |
Chinese pikante pastasalade | |
Zuiderse pastasalade (pasta, rucola, artisjokken, parmezan, paprika) | |
Pastasalade met pesto en krokante groentjes | |
Pasta tricolore | |
Pasta met gekookte ham, komkommer en yoghurtsausje | |
Salade Niçoise | |
Salade van geroosterde paprika's | |
Champignons op Griekse wijze | |
Salade mix | |
Mais | |
Artisjoksalade | |
Lorette salade (witte selder, veldsla, rode biet) | |
Griekse salade | |
Gazpacho | |
Hamrolletjes met asperges | |
Rauwe ham met meloen | |
Aspergeslaatje ( enkel seizoen asperges) | |
Vleeswaren (3 uit te kiezen) | |
Kippenboutjes | |
Vers gebakken balletjes | |
Varkensgebraad | |
Rosbief | |
Kalkoengebraad | |
Vers gebakken vleesbrood | |
Carpaccio van rund | |
Trio van geperste kop, tortue en paté | |
Assortiment fijne vleeswaren ( groepen groter dan 30p) | |
Vis (5 uit te kiezen) | |
Tomaat met grijze garnaaltjes | |
Perzik met tonijn | |
Zalm 'Belle Vue' (vanaf 25p, anders zalmsteaks) | |
Duo van gerookte zalm en gerookte heilbot ( vanaf 30p ook trio met gerookte makreel mogelijk) | |
Gamba's | |
Scampi's in't groen | |
Scampisalade met mozzarella en gerookte zalm | |
Mexicaanse garnalensalade | |
Terrine met St. Jacobsvruchten | |
Hier hoort ook nog bij: 3 soorten brood, gevulde eitjes en 3 verschillende sausjes. Voor dit alles komt het op € 28,5/p. |
Barbecue ( vanaf 15p)
Salades of groenten natuur (10 uit te kiezen) | |
Midden oosterse salade (kikkererwten, wortel, lente-ui, komkommer, paprika) | |
Taboulé (couscous) | |
Aardappelsla | |
Koolsla (witte kool en wortel, zoetzuur) | |
Rode koolsla | |
Groene boontjessla | |
Hongaarse boontjessla | |
Walldorfsalade (knolselder, appel, okkernoten) | |
Bloemkool/broccolisalade met feta | |
Lakmésalade (rijst met paprika en tomaat) | |
Komkommer natuur | |
Komkommersalade | |
Tomaat natuur | |
Tomaat met ui in lichte vinaigrette | |
Tomaat met mozzarella en basilicum | |
Geraspte wortel | |
Geraspte knolselder met limoen | |
Zuiderse pastasalade (pasta, rucola, artisjokken, parmezan, paprika) | |
Pastasalade met pesto en krokante groentjes | |
Pasta tricolore | |
Pasta met gekookte ham, komkommer en yoghurtsausje | |
Salade van geroosterde paprika's | |
Champignons op Griekse wijze | |
Salade mix | |
Mais | |
Artisjoksalade | |
Lorette salade (witte selder, veldsla, rode biet) | |
Griekse salade | |
Aspergeslaatje (enkel seizoen asperges) | |
Vlees (uit te kiezen) | |
Parelhoenfilet | |
Huisgemaakte Hamburgers | |
Konijnenrugfilet | |
Speenvarkenfilet | |
Blinde vink | |
Pittige kippenvleugeltjes | |
Kippenboutjes | |
Kippenborstfilet | |
Lamskoteletjes | |
Gemarineerde steak | |
Gemarineerd spek | |
Breydelham | |
Varkensbrochetten | |
Kalkoenbrochetten | |
Rundsbrochetten | |
Ribbekes | |
Chipolata's | |
Merguez | |
Côte à l'os | |
Dunne Lende (contrefilet) | |
Eendenborstfilet | |
Kalfslapje | |
Kalfskotelet | |
Lamsfilet | |
Varkenshaasje | |
Witte pensen | |
Zwarte pensen | |
Vis (uit te kiezen) | |
Zeebarbeelpakketjes met ricotta en spinazie | |
Spiesje van staartvis, courgette en tomaat | |
Scampibrochette | |
Papillot van zalm en kabeljauw op z'n Italiaans | |
Papillot van mosseltjes | |
Pladijsfilet en fijne groentjes in papillot | |
Gamba's | |
Zalmsteak | |
Spiesje van St.-Jacobsvruchten | |
Gegrilde sardientjes | |
Zwaardvissteaks | |
Veggie | |
BBQ spies met pittige tofu | |
Balsamico champignons op spies | |
Groentenspies | |
Zoete aardappelpakketjes met feta | |
Gevulde portobello met geitenkaas, noten en perzik | |
Hier is ook nog bij:
Ook warme sauzen verkrijgbaar zoals: groene peperroom, bearnaise, champignonroom, Provençaalse. De prijs zal variëren tussen de € 21 en € 30, naargelang de keuze. Forfait om te bakken € 90 |
Desserten
Chocomousse | € 5,00 |
Tiramisu | € 5,00 |
Crème brûlée | € 5,00 |
Profiteroles (soezen) | € 5,00 |
Gâteau min 6 pers.) | € 5,50 |
Dessertenbuffet (vanaf 10 personen) | € 8,50 |
Kaasschotel dessert +/- 100g/p, brood incl. (min 6 personen) | € 7,00 |
Kaasschotel hoofdgerecht +/- 200g/p, brood incl. (min 6 personen) | € 14,00 |
Contacteer ons gerust
Heeft u na het doornemen van de kaart van onze traiteurdienst nog bepaalde vragen voor ’t Dagelijks Genot? Neem dan vandaag nog contact op met David De Munter en wij helpen u meteen verder.