Traiteurdienst voor al uw feesten

Wij hebben heerlijke gerechten, die wij voor alle gelegenheden serveren. Bij onze voorgerechten en soepen zijn broodjes en botertjes voorzien. Personeel kan voorzien worden.

Leg ons meteen vast

Voor onze traiteurdienst in Halle (feesten, buffetten, barbecues, enz. ...) kan u gewoon direct contact opnemen met David De Munter, +32 474 840 696 of mailen naar info@traiteurdaviddemunter.be.

Kaart voor de eindejaarsfeesten :

Soepen:

Tomatenroomsoep ( + ev. Balletjes) € 2,70 p.p. ( of € 3,00 p.p.)

Champignonroomsoep € 2,90 p.p.

Pompoencrème met spekjes € 3,00 p.p.

Witloofroomsoep (met grijze garnalen) € 2,70 p.p. (of € 3,50 p.p.)

 

VG HG

Voorgerechten ( kan ook als hoofdgerecht):                                                           VG                        HG

Carpaccio van rund met truffelolie, parmezan en rucola                                  € 11,00 p.p.         € 20,00 p.p.

Vegetarisch stoofpotje met knolselder, kastanjechampignons & noedels     € 10,00 p.p.        € 17,00 p.p.

Trio van vis ( koud) ( krabsla, zalmbonbon, scampisla)                                      € 15,50 p.p.          € 26,50 p.p.

(Halve) Kreeft (+/- 700gr per kreeft) ‘Belle Vue’ ( per 2 p in VG)                       € 28,00 p.p.         € 55,00 p.p.

 

Scampi’s op verschillende wijze: - Look of lookroom                                         € 13,00                 € 25,00

( 7 stuks of 14 stuks) - Diabolique                                                                            € 13,00                 € 25,00

- Maison (sausje van schaaldieren)                                                                         € 13,00                 € 25,00

 

Normandische tongrolletjes                                                                                    € 14,00 p.p.          € 22,00 p.p.

Kabeljauwhaasje met fijne groenten en puree                                                        € 15,00 p.p.          € 23,00 p.p.

Zalmhaasje met romige parelcouscous en broccoli                                             € 13,50 p.p.           € 22,00 p.p.

Vispannetje met fijne groentjes                                                                               € 14,00 p.p.         € 22,00 p.p.

St. Jacobsvruchten met broccolicrème en krokant spek (3st.) (6st.)                   € 17,50 p.p.         € 32,00 p.p

.

 

 

Bij de voorgerechten en soepen zijn broodjes en boter voorzien.

 

 

Hoofdgerechten:

Hertensteak met wildgarnituur en rode wijnsaus                      € 27,50

Everzwijnfilet met bospaddestoelen en groene peperroom    € 26,50

Fazantfilet met witloofpuree en spekjes                                      € 24,50

Varkenshaasje met jagersaus of champignonroomsaus           € 18,00

Speenvarkenfilet met jagersaus of champignonroomsaus      € 20,00

Parelhoenfilet met champignonroomsaus                                  € 22,50

Rijst met vegetarische balletjes, boerenkool, knoflook en tomatensaus € 18,00

 

 

Bij al deze gerechten zijn er warme groentjes voorzien, alsook een aardappelbereiding.

 

Aardappelbereiding naar wens: - Kroketjes

- Duchesse-aardappelen

- Gebakken aardappeltjes

- Gevulde aardappel

 

 

Deze gerechten zijn suggestief en kunnen op aanvraag lichtjes gewijzigd worden, bvb andere saus.

 

 

 

Eveneens verkrijgbaar: - Rundertong in madeirasaus € 20,00/kg

- Stoofpotje van Everzwijn € 24,00/kg

- Vol-au-vent € 15,00/kg

- Balletjes in tomatensaus € 14,00/kg

- Huisgemaakte kaaskroketten € 2,00/st.

- Huisgemaakte garnaalkroketten € 3,50/st.

Schotels:

 

Zalmschotel : gegarneerd met tomaat/garnaal, perzik/ tonijn, gerookte vis,

komkommer met krab, gamba en gevulde eitjes + brood, mayonaise en cocktail € 21,00 p.p.

 

Zeevruchtenschotel ( per 2 p.) : kreeft, langoustines, gamba’s, wulken, oesters, krab,

mosselen, grijze garnalen, kreukels + brood, mayonaise en cocktail € 55,00 p.p

 

 

Kaasschotel : 100gr./p., min. 4 pers. + fruit en brood € 6,50 p.p.

 

 

Dessert :

* Chocolademousse € 4,00 p.p.

* Tiramisu € 4,00 p.p.

* Verwenbord € 7,50 p.p.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bestellingen graag ten laatste : - Voor Kerst : 15/12/2021

- Voor Eindjaar/Nieuwjaar : 22/12/2021

 

 

Koud Buffet (vanaf 12p)

Aardappelsla

Tomaat met mozzarella en basilicum

Groene boontjessalade

Chinese pikante pastasalade

Koolsla (kool en wortelen, zoetzuur)

Taboulé ( couscous, munt, ui, tomaat, citroensap)

Bloemkool/broccolisalade met feta

Zuiderse pastasalade ( pasta, rucola, artisjokharten, parmezan, gegrilde paprika)

Hamrolletje met asperge

Rauwe Ham met meloen

Gevuld eitje

 

Kippenboutjes

Rundscarpaccio met truffelolie, rucola en parmezan

Gebakken balletjes

Wildpaté met Ardeens uienconfijt

 

Zalm ‘Belle Vue’ (vanaf 25p)

Indien de groep kleiner is dan 25p, zalmsteaks (ook beschikbaar voor grotere groepen)

Tomaat garnaal

Perzik met tonijn

Duo van gerookte zalm en gerookte heilbot

Mexicaanse scampisalade

Gamba’s

 

 

Hierbij hoort ook nog: 3 soorten brood en 3 sausjes (cocktail, andalouse en mayonaise)

 

Voor dit alles komt dat op € 27,5/persoon.

 

Lichte wijzigingen zijn mogelijk op aanvraag.

Supplement

Extra beschikbaar : Halve kreeft (+/- 500gr/kreeft)(per 2)22,00/halve kreeft

 

 

 

 

Bestellingen graag ten laatste : - Voor Kerst : 15/12/2021

- Voor Eindjaar/Nieuwjaar : 22/12/2021

 

Hapjes

Deze prijzen zijn geldig indien er nog hoofdgerecht genomen wordt (anders + € 0,20/st)

Lookbroodje (natuur / met kaas / met kaas & ham) € 0,55 / € 0,60 / 0,65
Warm soepje € 0,80
Gevuld eitje € 0,80
Spaanse tortilla € 0,85
Spekrolletjes met dadel € 0,80
Minipasteitjes (kip, zeevruchten,...) € 0,75
Quiche € 0,80
Miniloempia € 0,70
Kippenboutje € 0,80
Kippenboutje 'oosters' € 0,80
Mini worstenbroodje € 0,80
Mini pizza baguette € 0,85
Witloof met tonijn / garnaaltjes € 0,85 / € 1,10
Cocktailprikkers met Chorizo en Serranoham € 0,90
Mini Croque € 0,85
Rillette van gerookte makreel € 1,10
Spiesje met merguez € 0,90
Kerstomaatje met tonijn / garnaaltjes € 0,80 / € 1,00
Haringtartaar met zongedroogde tomaat en lente-ui € 1,10
Hespenrolletje met paprika en kruidenkaas (gerookte zalm i.p.v. hesp) € 1,10 / € 1,20
Potje huisgemaakte vissla € 1,20
Satéprikkers (varken of kalkoen) € 1,30
Scampi in ham € 1,40
Staartvis met paprikacoulis € 1,60
Spiesje van gerookte vis en fruit € 3,00
Abrikoos met krab € 1,50

Koude voorgerechten

Perzik met tonijn, slaatje € 10,00
Tomaat met grijze garnaaltjes, slaatje € 12,00
Garnalencocktail € 12,00
Slaatje van geroosterde snippers kip, feta, tomatensausje € 10,50
Slaatje van deegwaren met ham en meloen € 11,00
Salade Niçoise € 10,50
Noorse visschotel € 14,00
Ballontine van zeetong en zalm met groene boontjes en saffraansaus € 16,50
Vitello Tonnato ( kalfsvlees met tonijnsaus) € 12,50
Rundercarpaccio met rucola en parmezaan € 11,00
Pavé van zalm met frisse groentjes, kruidensausje € 12,00
Verrassingspakje van gerookte zalm, heilbot, appel en garnaaltjes € 14,00
Meloen met Parmaham € 10,50
Rode tonijn met gekonfijte paprika's, tapenade en parmezankrul € 16,00

Soepen

Tomatenroomsoep / met balletjes € 2,70 / € 3,00
Courgetteroomsoep € 2,70
Kervelroomsoep € 2,70
Pompoencrème / met spekjes € 2,70 / € 3,00
Erwtrencrème / met spekjes € 2,70 / € 2,90
Bloemkoolroomsoep € 2,70
Broccoliroomsoep € 2,70
Witloofroomsoep / met spekjes / met garnaaltjes € 2,70 / € 3,00 / € 3,50
Paprika / bloemkoolsoep met mascarpone € 3,00
Pittige maissoep met koriander € 3,00
Champignoncrème € 2,90
Aspergeroomsoep / met gerookte zalm € 3,00 / € 3,80
Waterkersroom / met garnaaltjes € 3,00 / € 3,80
Garnalenbisque € 5,00
Kippensoepje € 3,20

Warme voorgerechten

Er kan ook nog gekozen worden bij de hoofdgerechten vis, dat dan als voorgerecht gegeven wordt.

Koninginnehapje € 8,50
Huisgemaakte kaaskroketten, slaatje € 9,00
Huisgemaakte garnaalkroketten € 12,00
Printanière van groenten met schijfje krokante zalm en lauwe vinaigrette € 13,50
Rode poon op een bedje van warme tomaten en garnalen € 13,00
Gebakken kwartel op preinestje met portosausje € 12,50
Kabeljauw op Vlaamse wijze € 14,00
Scampi (7st) look, lookroom, diabolique, Italiaans of maison € 12,00
Roulade van zeetong, zalm en spinazie € 17,00
St.Jacobsvruchten (3st) op een bedje van spinazie € 17,50
Vispannetje € 14,00

Hoofdgerechten Vis

Gerechten VG of HG
Pladijs met groententorentje en tomatencoulis € 12,00 / € 20,00
Gebakken zalmlapje met kervelboter en mazagran van groenten € 13,50 / € 22,00
Geroosterde zeebarbeel met 2 kleuren paprikasausjes € 13,00 / € 22,00
Gebakken roodbaars met salie, slaatje van aardappel, prei, shiitake en rucola € 14,00 / € 23,00
Op vel gebakken zeebaars op bedje van aardappelen, witloof en spekjes en een lauwe vinaigrette met balsamico en geurige oliën € 14,00 / € 23,00
Kabeljauw in kaasjasje met stamppot van knolselderij € 15,00 / € 23,00
Geroosterde tonijnsteaks met een sausje van kappertjes € 16,00 / € 27,00
Staartvisnootjes met kervel en tomatenblokjes € 15,00 / € 25,00
Staartvismedaillons in een jasje van spek en een dillesausje € 15,50 / € 26,00
Zeetong gevuld met jonge prei en garnalen € 17,00 / € 28,00
Tarbot met een sausje van fijne kruiden en garnaaltjes € 17,00 / € 28,00

Hoofdgerechten Vlees

Indien geen groenten vermeld is er keuze tussen een slaatje of warme groenten. Aardappelbereiding naar wens : kroketjes, gratin, gebakken patatjes, pommes duchesse, ... De prijzen zijn BTW inclusief, zonder bediening. Bediening kan aan € 23/uur per hulp.

Gebakken varkensmedaillon met bundeltje groene boontjes en tian van zuiderse groenten € 18,00
Kalkoenfilet met veenbessen- of champignonroomsaus € 16,50
Mozaïek van kippenborstfilet ( 3 stukjes met elk een ander sausje) € 17,00
Varkenshaasje met mosterd-, peper-, dragon-, jager- of champignonsausje € 17,50
Varkenshaasje met Ardense ham in abdijbier € 18,50
Speenvarkenfilet met mosterd-, peper- of champignonsausje € 20,00
Tournedos met champignons en paprika € 19,50
Eendeborst a l'orange of met honingsausje € 20,00
Parelhoenfilet met peterselieroomsaus ( of champignonroomsaus of met druiven) € 22,50
Kalfsmedaillon met sausje van oesterzwammen ( of champignonroom-, dragon- of jagersaus) € 21,00
Geroosterd lamsnootje met ratatouille Niçoise € 25,00

Schotels

Zalm 'Belle Vue' gegarneerd met tomaat/garnaal, perzik/tonijn, gerookte zalm, gerookte heilbot en gamba's + brood en boterkes ( min. 10 pers.) € 21,00/p
Zeevruchtenschotel (kreeft, gamba's, langoustine, kreukels, krab, mosselen, garnalen, oesters, wulken ( vanaf 2 p., per 2 personen te bestellen) + brood en boterkes € 55/p.
Kaasschotel 'dessert' met fruit en noten inclusief brood en boter ( +/- 100g/p, vanaf 6 personen) € 6,50/p
Kaasschotel 'hoofgerecht' met fruit en noten inclusief brood en boter ( +/- 200g/p, vanaf 4 personen) € 13,00/p

Koud Buffet

Salades of groenten natuur ( 10 uit te kiezen)
Midden oosterse salade (kikkererwten, wortel, lente-ui, komkommer, paprika)
Taboulé (couscous)
Aardappelsla
Koolsla (witte kool en wortel, zoetzuur)
Rode koolsla
Groene boontjessla
Hongaarse boontjessla
Walldorfsalade (knolselder, appel, okkernoten)
Bloemkool/broccolisalade met feta
Lakmésalade (rijst met paprika en tomaat)
Komkommer natuur
Komkommersalade
Tomaat met ui in lichte vinaigrette
Geraspte wortel
Geraspte knolselder met limoen
Tomaat met mozzarella en basilicum
Pittige pastasalade met kip
Chinese pikante pastasalade
Zuiderse pastasalade (pasta, rucola, artisjokken, parmezan, paprika)
Pastasalade met pesto en krokante groentjes
Pasta tricolore
Pasta met gekookte ham, komkommer en yoghurtsausje
Salade Niçoise
Salade van geroosterde paprika's
Champignons op Griekse wijze
Salade mix
Mais
Artisjoksalade
Lorette salade (witte selder, veldsla, rode biet)
Griekse salade
Gazpacho
Hamrolletjes met asperges
Rauwe ham met meloen
Aspergeslaatje ( enkel seizoen asperges)
Vleeswaren (3 uit te kiezen)
Kippenboutjes
Vers gebakken balletjes
Varkensgebraad
Rosbief
Kalkoengebraad
Vers gebakken vleesbrood
Carpaccio van rund
Trio van geperste kop, tortue en paté
Assortiment fijne vleeswaren ( groepen groter dan 30p)
Vis (5 uit te kiezen)
Tomaat met grijze garnaaltjes
Perzik met tonijn
Zalm 'Belle Vue' (vanaf 25p, anders zalmsteaks)
Duo van gerookte zalm en gerookte heilbot ( vanaf 30p ook trio met gerookte makreel mogelijk)
Gamba's
Scampi's in't groen
Scampisalade met mozzarella en gerookte zalm
Mexicaanse garnalensalade
Terrine met St. Jacobsvruchten

Hier hoort ook nog bij: 3 soorten brood, gevulde eitjes en 3 verschillende sausjes. Voor dit alles komt het op € 27,/p.

Barbecue

Salades of groenten natuur (10 uit te kiezen)
Midden oosterse salade (kikkererwten, wortel, lente-ui, komkommer, paprika)
Taboulé (couscous)
Aardappelsla
Koolsla (witte kool en wortel, zoetzuur)
Rode koolsla
Groene boontjessla
Hongaarse boontjessla
Walldorfsalade (knolselder, appel, okkernoten)
Bloemkool/broccolisalade met feta
Lakmésalade (rijst met paprika en tomaat)
Komkommer natuur
Komkommersalade
Tomaat natuur
Tomaat met ui in lichte vinaigrette
Tomaat met mozzarella en basilicum
Geraspte wortel
Geraspte knolselder met limoen
Zuiderse pastasalade (pasta, rucola, artisjokken, parmezan, paprika)
Pastasalade met pesto en krokante groentjes
Pasta tricolore
Pasta met gekookte ham, komkommer en yoghurtsausje
Salade van geroosterde paprika's
Champignons op Griekse wijze
Salade mix
Mais
Artisjoksalade
Lorette salade (witte selder, veldsla, rode biet)
Griekse salade
Aspergeslaatje (enkel seizoen asperges)
Vlees (uit te kiezen)
Parelhoenfilet
Huisgemaakte Hamburgers
Konijnenrugfilet
Speenvarkenfilet
Blinde vink
Pittige kippenvleugeltjes
Kippenboutjes
Kippenborstfilet
Lamskoteletjes
Gemarineerde steak
Gemarineerd spek
Breydelham
Varkensbrochetten
Kalkoenbrochetten
Rundsbrochetten
Ribbekes
Chipolata's
Merguez
Côte à l'os
Dunne Lende (contrefilet)
Eendenborstfilet
Kalfslapje
Kalfskotelet
Lamsfilet
Varkenshaasje
Witte pensen
Zwarte pensen
Vis (uit te kiezen)
Zeebarbeelpakketjes met ricotta en spinazie
Spiesje van staartvis, courgette en tomaat
Scampibrochette
Papillot van zalm en kabeljauw op z'n Italiaans
Papillot van mosseltjes
Pladijsfilet en fijne groentjes in papillot
Gamba's
Zalmsteak
Spiesje van St.-Jacobsvruchten
Gegrilde sardientjes
Zwaardvissteaks

Hier is ook nog bij:

  • Stokbrood, ciabatta, fitnessbrood
  • Mayo, cocktail, andalouse en ketchup
  • Aardappel in de schil
  • Kruidenboter
  • Gekookte eitjes

Ook warme sauzen verkrijgbaar zoals: groene peperroom, bearnaise, champignonroom, Provençaalse. De prijs zal variëren tussen de € 20 en € 30, naargelang de keuze. Bakken is inbegrepen vanaf 30 personen, voor kleinere groepen kan er gebakken worden aan een forfait van € 90.

Desserten

Chocomousse € 4,00
Tiramisu € 4,00
Crème brûlée € 4,00
Profiteroles (soezen) € 4,00
Gâteau  min 6 pers.) € 4,50
Dessertenbuffet (vanaf 10 personen) € 7,50
Kaasschotel dessert +/- 100g/p, brood incl. (min 6 personen) € 6,50
Kaasschotel hoofdgerecht +/- 200g/p, brood incl. (min 6 personen) € 13,00

Contacteer ons gerust

Heeft u na het doornemen van de kaart van onze traiteurdienst nog bepaalde vragen voor ’t Dagelijks Genot? Neem dan vandaag nog contact op met David De Munter en wij helpen u meteen verder.

Beste gebruikers, deze site bewaart cookies op uw computer. Het doel is om uw ervaring op onze website te verbeteren en u tegelijkertijd meer gepersonaliseerde diensten aan te bieden.

Als u meer informatie wilt over de cookies die wij gebruiken, raadpleeg dan ons Privacybeleid. Door cookies te accepteren, stemt u in met het gebruik ervan. U kunt de instellingen van de cookies ook aanpassen. Als u weigert, worden uw gegevens niet bijgehouden wanneer u deze site bezoekt. Er wordt slechts één cookie gebruikt in uw browser om uw voorkeur dat u niet gevolgd wilt worden te onthouden.
Alles weigeren
Instellingen aanpassen
Sta alles toe