Bent u op zoek naar een traiteur in Halle met een ruime keuze aan gerechten en een uitstekende service. Dan bent u bij ’t Dagelijks Genot van Traiteur David De Munter meer dan welkom. Ook grotere opdrachten met eventueel bediening zijn mogelijk.
Scherpe prijzen
Wij serveren een gevarieerde Frans-Belgische keuken met seizoensgebonden invloeden én zuiderse keuzes door chef-kok David. Ideaal als u thuis wilt genieten van verjaardagen, communiefeesten, jubileums, barbecues… Een feestmenu bestellen gaat snel en eenvoudig.
Het eten wordt warm en vers op de afgesproken tijd klaargezet. De moderne verpakkingen van hoogwaardig materiaal garanderen warme gerechten in een uiterst veilige verpakking. En dit alles voor een redelijke prijs. We verwennen u ook graag met onze bereide gerechten.
Frans-Belgische keuken
Onze Frans-Belgische menukaart doet u meteen honger krijgen. We bereiden een gevarieerd aanbod aan salades, voorgerechten en pasta's of lekkere vlees- en visgerechten. En tijdens het seizoen staat er overheerlijk wild op de kaart.
U kan in ons restaurant ’t Dagelijks Genot terecht voor een gezellige lunch of een zakendiner, net als voor een romantisch etentje. Speciaal voor grotere groepen en speciale gelegenheden voorzien we een ruimte op de eerste verdieping.
Neem contact met ons op
Nu al honger gekregen? Reserveer dan meteen uw tafel bij ’t Dagelijks Genot in Lembeek. Voor onze traiteurdienst (buffetten, BBQ's, ...) gelieve contact op te nemen met David De Munter. Hij maakt van elke dag een echt feest!
Kaart voor de feestdagen :
Soepen:
Tomatenroomsoep ( + ev. Balletjes) € 2,70 p.p. ( of € 3,00 p.p.)
Champignonroomsoep € 2,90 p.p.
Pompoencrème met spekjes € 3,00 p.p.
Witloofroomsoep (met grijze garnalen) € 2,70 p.p. (of € 3,50 p.p.)
VG HG
Voorgerechten ( kan ook als hoofdgerecht): VG HG
Carpaccio van rund met truffelolie, parmezan en rucola € 11,00 p.p. € 20,00 p.p.
Vegetarisch stoofpotje met knolselder, kastanjechampignons & noedels € 10,00 p.p. € 17,00 p.p.
Trio van vis ( koud) ( krabsla, zalmbonbon, scampisla) € 15,50 p.p. € 26,50 p.p.
(Halve) Kreeft (+/- 700gr per kreeft) ‘Belle Vue’ ( per 2 p in VG) € 28,00 p.p. € 55,00 p.p.
Scampi’s op verschillende wijze: - Look of lookroom € 13,00 € 25,00
( 7 stuks of 14 stuks) - Diabolique € 13,00 € 25,00
- Maison (sausje van schaaldieren) € 13,00 € 25,00
Normandische tongrolletjes € 14,00 p.p. € 22,00 p.p.
Kabeljauwhaasje met fijne groenten en puree € 15,00 p.p. € 23,00 p.p.
Zalmhaasje met romige parelcouscous en broccoli € 13,50 p.p. € 22,00 p.p.
Vispannetje met fijne groentjes € 14,00 p.p. € 22,00 p.p.
St. Jacobsvruchten met broccolicrème en krokant spek (3st.) (6st.) € 17,50 p.p. € 32,00 p.p
.
Bij de voorgerechten en soepen zijn broodjes en boter voorzien.
Hoofdgerechten:
Hertensteak met wildgarnituur en rode wijnsaus € 27,50
Everzwijnfilet met bospaddestoelen en groene peperroom € 26,50
Fazantfilet met witloofpuree en spekjes € 24,50
Varkenshaasje met jagersaus of champignonroomsaus € 18,00
Speenvarkenfilet met jagersaus of champignonroomsaus € 20,00
Parelhoenfilet met champignonroomsaus € 22,50
Rijst met vegetarische balletjes, boerenkool, knoflook en tomatensaus € 18,00
Bij al deze gerechten zijn er warme groentjes voorzien, alsook een aardappelbereiding.
Aardappelbereiding naar wens: - Kroketjes
- Duchesse-aardappelen
- Gebakken aardappeltjes
- Gevulde aardappel
Deze gerechten zijn suggestief en kunnen op aanvraag lichtjes gewijzigd worden, bvb andere saus.
Eveneens verkrijgbaar: - Rundertong in madeirasaus € 20,00/kg
- Stoofpotje van Everzwijn € 24,00/kg
- Vol-au-vent € 15,00/kg
- Balletjes in tomatensaus € 14,00/kg
- Huisgemaakte kaaskroketten € 2,00/st.
- Huisgemaakte garnaalkroketten € 3,50/st.
Schotels:
Zalmschotel : gegarneerd met tomaat/garnaal, perzik/ tonijn, gerookte vis,
komkommer met krab, gamba en gevulde eitjes + brood, mayonaise en cocktail € 21,00 p.p.
Zeevruchtenschotel ( per 2 p.) : kreeft, langoustines, gamba’s, wulken, oesters, krab,
mosselen, grijze garnalen, kreukels + brood, mayonaise en cocktail € 55,00 p.p
Kaasschotel : 100gr./p., min. 4 pers. + fruit en brood € 6,50 p.p.
Dessert :
* Chocolademousse € 4,00 p.p.
* Tiramisu € 4,00 p.p.
* Verwenbord € 7,00 p.p.
Bestellingen graag ten laatste : - Voor Kerst : 15/12/2021
- Voor Eindjaar/Nieuwjaar : 22/12/2021
Koud Buffet (vanaf 12p)
Aardappelsla
Tomaat met mozzarella en basilicum
Groene boontjessalade
Chinese pikante pastasalade
Koolsla (kool en wortelen, zoetzuur)
Taboulé ( couscous, munt, ui, tomaat, citroensap)
Bloemkool/broccolisalade met feta
Zuiderse pastasalade ( pasta, rucola, artisjokharten, parmezan, gegrilde paprika)
Hamrolletje met asperge
Rauwe Ham met meloen
Gevuld eitje
Kippenboutjes
Rundscarpaccio met truffelolie, rucola en parmezan
Gebakken balletjes
Wildpaté met Ardeens uienconfijt
Zalm ‘Belle Vue’ (vanaf 25p)
Indien de groep kleiner is dan 25p, zalmsteaks (ook beschikbaar voor grotere groepen)
Tomaat garnaal
Perzik met tonijn
Duo van gerookte zalm en gerookte heilbot
Mexicaanse scampisalade
Gamba’s
Hierbij hoort ook nog: 3 soorten brood en 3 sausjes (cocktail, andalouse en mayonaise)
Voor dit alles komt dat op € 27,5/persoon.
Lichte wijzigingen zijn mogelijk op aanvraag.
Supplement
Extra beschikbaar : Halve kreeft (+/- 500gr/kreeft)(per 2) € 22,00/halve kreeft
Bestellingen graag ten laatste : - Voor Kerst : 15/12/2021
- Voor Eindjaar/Nieuwjaar : 22/12/2021